UzmanWeb.Net Forum

Mwp Üstte Çalan Player Sorunu Çözülmüştür. (Okunma sayısı 16581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilgicc

* Mayıs 08, 2007, 08:32:22 ÖÖ
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

  Uzun uğraşlarım sonucunda maxwebportal üstte çalan player sorununu çözmüş bulunuyorum. Daha doğrusu başka bir sorunu çözdükten sonra buna da faydası olduğunu anladım ve player sorununu da giderdim. Şimdi sizlere nasıl çözüme ulaşacağımızı anlatıyorum.

  Öncelikle sunucunuzdan INC_TOP.ASP dosyasını bilgisayarınıza indirin. Her ihtimale karşı yedeğini alın.
Sonra açın ve içindeki muhtemelen 570. satılardaki aşağıdaki kodu bulun.

Kod: [Seç]
<%mwpThemeHeader_javascript()%>
function jumpToPage(s) {if (s.selectedIndex != <%=mypage-1%>) top.location.href = s.options[s.selectedIndex].value;return 1;}

if( top.parent.frames.length > 0)
top.parent.location.href=self.location.href;

Daha sonra bu kodu aşağıdaki kodla değiştirin..

Kod: [Seç]
<%mwpThemeHeader_javascript()%>
function jumpToPage(s) {if (s.selectedIndex != <%=mypage-1%>) top.location.href = s.options[s.selectedIndex].value;return 10;}

if( top.parent.frames.length > 10)
top.parent.location.href=self.location.href;

Sonra sonucu aşağıdaki resim gibi. Radyomuz sitemizin üzerinde ;D .
Radyomuzun çalma listesini ayarlamayı dosyayı indirince benioku dosyasında bulabilirsiniz.



Alıntı değil alın teri!! Teşekkürü çok görmeyelim arkadaşlar!

Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla..
Kayıtlı

akkoc

#1 * Haziran 11, 2007, 07:38:26 ÖÖ
elleri ne sağlık gerçekten mükembel de ekteki dosyalar nerde
Son Düzenleme: Haziran 13, 2007, 06:28:06 ÖÖ Gönderen: akkoc
Kayıtlı

pcmali

#2 * Haziran 11, 2007, 11:04:30 ÖÖ
slm

ben yukarıdaki işlemi local hostta denedim olmadı baska bi ayar yapıyomuyuz acaba?
Kayıtlı

bilgicc

#3 * Haziran 11, 2007, 17:37:39 ÖS
Local hostta denemedim. Fakat serverda sorunsuz çalışıyor. Belirttiğim kodları düzenlemeniz yeterli.
Kayıtlı

BeyazNur

#4 * Haziran 12, 2007, 18:57:00 ÖS
Ben bu konuda biraz acemiyim belki saçma bi soru olacak ama müzikleri nasıl yayınlayacağız.
Kayıtlı

AdmiN

#5 * Haziran 12, 2007, 21:30:48 ÖS
müzikleri siteye yükleyip yönetim paneline gir.Yönetim panelinden yüklediğin müzikleri adresini belirterek siteye ekle.
Kayıtlı

bariserol26

#6 * Haziran 21, 2007, 08:36:38 ÖÖ
s.a. arkadasım müzikleri siteye yükleyip yönetim paneline gir.Yönetim panelinden yüklediğin müzikleri adresini belirterek siteye ekle aynısını yapıyorum yıne calmıyor sebebı ne olabılır acaba? simdiden yardımlarınız ıcın tşkler.
Kayıtlı

AdmiN

#7 * Haziran 21, 2007, 18:58:33 ÖS
Bir kaç yerde daha soruldu bu soru.Oraya da yazdım.
1- Müzikleri yönetim panelinden ekleyebiliyor musunuz?
2- Yönetim panelinde müzikler eklenmiş olarak görünüyor mu?

Eğer eklenmiyorsa müziklerin eklendiği vetabanına yazma izni vermek gerekir.
Eğer eklerken hata veriyorsa veritabanı yolunu kontrol etmek gerekir.

Bunların dışında bir hata varsa onu da yazmalısın.
Kayıtlı

bariserol26

#8 * Haziran 21, 2007, 20:06:28 ÖS
valla muzıkler eklenıyor yazma ıznı vermıstım zaten verı tabanına onda sorunum yok eklerken hata vermıyor lısteye alıyor ama ama ana sayfada hazır yazıyor player lıst bolumunu acıyorum 1 tane sarkı gosterıyor yanında dınle yazıyor tıklıyorum yıne olmuyor 4 tane mp3 attım yıne calmıyor baska bır sorun olabılırmı?acaba root un ıcındekı player klasorunun içindekileri rootun ıcıne atsam olurmukı sorun yatarımı? şimdiden tşkler.
Son Düzenleme: Haziran 21, 2007, 22:57:12 ÖS Gönderen: bariserol26
Kayıtlı

AdmiN

#9 * Haziran 22, 2007, 01:52:44 ÖÖ
Bu şekilde resim eklediğin için teşekkür ederim.Bu sorun resim olmadan çözülmezdi.  :)

Resimde görüldüğü gibi ares yazarken ters \ kullanmışsın.Ama internet adresi ve yolu yazarken / bu şekilde kullanılır.Örnek adres şu şekilde olmalıdır.

player/muzik/handeyener.mp3
Kayıtlı