UzmanWeb.Net Forum

Forum İçin Youtube ve Google Video Ekleme Güncellemesi (Mwp 2.11) (Okunma sayısı 15774 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burajan

* Nisan 24, 2007, 06:51:34 ÖÖ
inc_functions.asp dosyasını açın satır 852. ve satır 869. arası verileri silin (yani aşağıdaki kodları bulun ve silin):

Kod: [Seç]
'fString = HTMLEncode(fString)
fString=replace(fString,"'","''")
fString=replace(fString,"%>","%>")
fString=replace(fString,"<%","<%")
'fString=replace(fString,"%>","")
'fString=replace(fString,"<%","")
fString=replace(fString,"<object","&lt;object")
fString=replace(fString,"/object","&lt;/object")
fString=replace(fString,"<embed","&lt;embed")
fString=replace(fString,"/embed","&lt;/embed")
fString=replace(fString,"<script","&lt;.script")
fString=replace(fString,"javascript","java script")
fString=replace(fString,"http-equiv=&#34;Refresh&#34;","http_equiv=Ref_resh")
fString=replace(fString,"alert(","al ert(")
        'ChkString = fString
        ChkString = chkHtmlCode(fString)
exit function
end if


Aşağıdaki kodları bu sildiğiniz yere ekleyin:

Kod: [Seç]
if  (mlev = 4) or (lcase(strNoCookies) = "1") then ' admine kod kolaylığı.

   fString=replace(fString ,"[swf]","<embed src=""",1,-1,1)
fString=replace(fString ,"[swf kapat]",""" width=""425"" height=""350"">",1,-1,1)

fString=replace(fString,"type=""","")


end if

fString=replace(fString,"type=""","")



'fString = HTMLEncode(fString)
fString=replace(fString,"'","''")
fString=replace(fString,"%","%&gt;")
fString=replace(fString,"%","&lt;%")
'fString=replace(fString,"%&gt;","")
'fString=replace(fString,"&lt;%","")
fString=replace(fString,"<object","&lt;object")
fString=replace(fString,"/object","&lt;/object")



if not (mlev = 4) or (lcase(strNoCookies) = "1") then ' admine kod kontrolu yok.

fString=replace(fString,"<embed","&lt;embed")
fString=replace(fString,"/embed","&lt;/embed")

end if



fString=replace(fString,"<script","&lt;.script")
fString=replace(fString,"javascript","java script")
fString=replace(fString,"http-equiv=Refresh","http_equiv=Ref_resh")
fString=replace(fString,"alert(","al ert(")
        'ChkString = fString
        ChkString = chkHtmlCode(fString)
exit function
end if


Not: Değişikliği uygulamadan önce dosyanızın yedeğini alınız. Bu değişikliği mwp 2.11 güncel sürümü için yapabilirsiniz. mwp2.12 sürümünde bu mevcuttur.
Kayıtlı
Kişisel İnternet Sitem => http://www.buraksimsek.com.tr

hackedby_gr

#1 * Nisan 24, 2007, 07:21:30 ÖÖ
iide bu kodlari ekledikten sonra bisey olmuyoki ben kodlar inceledim hatta denedim hic bisey olmadi kodlar icersinde [swf] ve [swf kapat] forum kodlari vardi ben denedim olmadi acaba daha net bi sekilde anlatirmisiniz???
Kayıtlı

amator

#2 * Nisan 24, 2007, 07:25:30 ÖÖ
inc_functions.asp dosyasında bu düzenlemeyi yaptıktan sonra bir youtube videosunu forumda nasıl gösterebiliriz?

Youtube'daki hangi kodları forumdaki cevap ktusuna nasıl yazmamız gerekiyor?
Başına ve sonuna hangi kodları eklememiz gerekiyor?
Örnekle gösterebilir misiniz?
Kayıtlı

burajan

#3 * Nisan 24, 2007, 07:27:32 ÖÖ
Google için: [swf]http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-1534976813496691579&amp;hl=en[swf kapat]
Youtube için: [swf]http://www.youtube.com/v/J7aeOllIkzA[swf kapat]

Videoları foruma eklerken yukarıda şekildeki gibi ekleme yapmalısın.
Ayrıca bunları kullanman için Html+Forumkodu veya sadece Html editörü açık olmalıdır.
Kayıtlı
Kişisel İnternet Sitem => http://www.buraksimsek.com.tr

hackedby_gr

#4 * Nisan 24, 2007, 07:33:19 ÖÖ
ok simdi oldu hatta resim olarakta gosterebilirim...cok tesekkur ederim arkadaslar gercekten cok isime yariyacaktir... ;D ;D

Kayıtlı

casama

#5 * Nisan 25, 2007, 02:55:59 ÖÖ
ben denedim olmadi sorun nerede
Kayıtlı

AdmiN

#6 * Nisan 25, 2007, 06:20:32 ÖÖ
ben denedim olmadi sorun nerede

Yağtıklarını yazarsan nerde yanlışlık olduğunu kontrol edebiliriz.Bu şekilde nerede sorun olduğunu söylemek zor.
Kayıtlı

porteronline

#7 * Mayıs 06, 2007, 02:18:22 ÖÖ
ben de linki ekledim foruma. Forumda gözükmüyor görüntü. sadece eklediğimiz kod metin olarak gözüküyor. Ama konuyu düzenle diyerek girdiğimde düzenleme kısmında görüntü gözüktü. sorun nerdedir sizce?
Kayıtlı

zehirr

#8 * Mayıs 21, 2007, 06:13:37 ÖÖ
ben de linki ekledim foruma. Forumda gözükmüyor görüntü. sadece eklediğimiz kod metin olarak gözüküyor. Ama konuyu düzenle diyerek girdiğimde düzenleme kısmında görüntü gözüktü. sorun nerdedir sizce?

dostum aynisi bende de olmustu inc_functions da gösterilen degisiklikleri yaparsan düzeliyo su an sorun düzeldi herkese tesekkürler kolay gelsin
Kayıtlı

amator

#9 * Haziran 07, 2007, 07:08:32 ÖÖ
Arkadaşlar sorun çözüldü sanıyordum ama yöneticiler dışında kalan üyeler, moderatörler de dahil olmak üzere Youtube videosu ekleyemiyor.
Kodlar olduğu gibi forumda görünüyor ama video oynatmıyor.

Tüm üyelere nasıl yetki verebilirim?
Kayıtlı