UzmanWeb.Net Forum

Forum İçin Youtube ve Google Video Ekleme Güncellemesi (Mwp 2.11) (Okunma sayısı 15773 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burajan

#10 * Haziran 07, 2007, 07:13:38 ÖÖ
Kod: [Seç]
if not (mlev = 4) or (lcase(strNoCookies) = "1") then
end if
Bu kodları kaldırabilirsin. Ancak güvenlik açısından bunları bu şekilde bırakman daha iyi olur
Kayıtlı
Kişisel İnternet Sitem => http://www.buraksimsek.com.tr

skyquakes

#11 * Haziran 10, 2007, 03:51:00 ÖÖ
güzel bir düzenleme olmuş burajan, eline sağlık :)

yukardaki düzenlemeyle sadece adminler flash ekleyebiliyor? Üyelere de açık olmasını isteyen ve FCKEtidör kullananlar bunu Flash ekleme butonu ile de yapabilirler. yapmaları gereken tek değişiklik. inc_functions.asp deki <embed> ve <object> satırlarını iptal etmek (başına ' koyarak )

yani aşağıdaki satırların başına kesme işareti konacak:

                        fString=replace(fString,"<object","&lt;object")
         fString=replace(fString,"/object","&lt;/object")
         fString=replace(fString,"<embed","&lt;embed")
         fString=replace(fString,"/embed","&lt;/embed")
Kayıtlı
her şey bir tutam mavi uğrunaydı;
   biraz gökyüzünden,
            biraz denizden,
                biraz da kalbimizden...
bir tutam mavi içindi her şey...

ozcansimsek

#12 * Temmuz 29, 2007, 00:42:08 ÖÖ
aşağıdaki kodu yeni konu oluştururken kullanın. kırmızı renkli bölüme videonun linkini yazın ve gönderin. başka birşeye gerek yok. ben böyle yapıyorum. www.dokicinirahatla.com


<div class=Section1>

<p class=MsoNormal align=center style='text-align:center'>

<IFRAME marginWidth=0 marginHeight=0 src="http://www.youtube.com/v/uk2sPl_Z7ZU" type="application/x-shockwave-flash" frameBorder=0 width=590 scrolling=yes height=440></IFRAME>
<span class=SpellE></span></p>

</div>
Kayıtlı

GateSXraY

#13 * Ağustos 22, 2007, 03:29:20 ÖÖ
Bende eksik eklenti diyor
Kayıtlı

burajan

#14 * Ağustos 28, 2007, 07:37:54 ÖÖ
Bende eksik eklenti diyor
Nasıl eksik eklenti diyor? Hangi yöntemi kullanıyorsun?
Kayıtlı
Kişisel İnternet Sitem => http://www.buraksimsek.com.tr

serdaronline

#15 * Nisan 11, 2008, 20:56:57 ÖS
ACİL YARDIM

Bu kodları sayfaya ekledikten sonra türkçe karakterleri göstermeeye başladı sitem. Yedeğini de almamışım. inc.functions sayfasını nerden alabilirim?
Kayıtlı

burajan

#16 * Nisan 12, 2008, 04:49:52 ÖÖ
Türkçe karakter hatasını etkileyecek bir kod yok. Başka birşeyle ilgili olabilir. Dosyanın yedeğini almadıysan yaptığın kod değişikliklerini geri alabilirsin. Veya dosyalar bölümündeki maxwebportalı indirip, içindeki gerekli dosyayı alabilirsin.
Kayıtlı
Kişisel İnternet Sitem => http://www.buraksimsek.com.tr

aliuykun42

#17 * Mayıs 26, 2008, 09:34:38 ÖÖ
bende
dediğiniz şekilde bideo ekleyince [swf]http://www.youtube.com/v/J7aeOllIkzA[swf kapat]
böyle ekleyince otomatik böyle oluyor kendi
<embed src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-1534976813496691579&hl=en" width="425" height="350" application/x-shockwave-flash"><</embed>
sonra düzenle diyorum konuyu düzenleme yerinde görünüyor ama gönder değince bu hale gelir....

Kayıtlı

aliuykun42

#18 * Haziran 11, 2008, 20:42:49 ÖS
cevap veren yokmu acaba
Kayıtlı

AdmiN

#19 * Haziran 12, 2008, 05:11:47 ÖÖ
Forumda htm editör kullanımı açık mı? Html editörü mü yoksa forum editörünü mü kullanıyorsun?
Kayıtlı